Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 23,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Christina

Nr. 220

Clairvoyance

Christina

Nr. 220

Motivation, sparring og livsglæde 

Når du ringer til mig, vil jeg møde dig med et åbent og positivt sind.

Jeg benytter clairvoyancen til at se ind i dine problematikker og synliggøre dine blokeringer, så du kan tage bevidste valg og udvilkle dig i den retning, som er bedst for dig. 

Jeg kan give dig det kærlige ”skub” du behøver for at tage de skridt, der vil udvikle dig mest, men som du måske har haft svært ved at tage.

Jeg kan motivere dig til at tage de næste skridt og få øje på nye muligheder, via clairvoyante råd, men ansvaret for hvad du vælger at handle på er helt op til dig.


Businessrådgivning

Er du selvstændig, chef eller iværksætter og til tider føler dig alene ”på toppen”?

Savner du sparring omkring visioner, strategier, ansættelser, partnerskaber, markedsføring, lokaler m.m., så kan jeg kigge clairvoyant på din situation og gå ind i energierne og fornemme hvilke veje der vil kunne bringe dig tættere på det du ønsker.

Kærlighedsrådgivning

Er du kørt fast i parforholdet, på jobbet, i familien, med børnene eller kæmper du med at forstå kærligheden?

Så kan jeg gennem clairvoyance hjælpe dig til at blive bevist i dit liv og belyse de områder som  holder dig tilbage og synliggøre hvilke redskaber der skal til, for at du kan komme videre og følge dit hjerte.

Klientanmeldelser; 

”Du stillede klart ind på mig og min essens”.
”Du er nærværende og kærlig”.
”Du gjorde mig tryg”.
”Du er god til at guide og opløfte”.
”Du har åbnet en helt ny verden for mig og jeg har fået det så godt med mig selv”.
”Din klare læsning, kombineret med en stor indlevelsesevne, dit nærvær og søde væsen, gjorde det til en må alle måder givende og dejlig oplevelse”.


”Du var intet mindre end magisk og mine energier sprudlede i kroppen af begejstring over pludselig at snakke med et menneske, som jeg aldrig har mødt, men som nærmest formåede at fortælle mere om mig end selv min kære mor ville ha kunnet”

Min baggrund:

Jeg har en 20 år lang baggrund som selvstændig erhvervsdrivende.

Sideløbende har jeg igennem de sidste 15 år uddannet mig indenfor flere terapeutiske linjer så som hypnoterapi, NLP coach, Enneagramcoach, Stresscoach, Thetahealer og clairvoyance hos bla. Clairvoyant Maya Fridan. 

Jeg har benyttet meditation, affirmationer og manifesteringsteknikker hele livet igennem og har oplevet mange spændende resulater af denne praksis.

Siden jeg var barn, har jeg haft en stærk spirituel adgang, som jeg har udtrykt igennem mit kreative virke. De seneste år er jeg blevet mere og mere bevidst om, hvordan jeg også kan hjælpe og inspirere mennesker via mine clairvoyante evner.

Hos mig finder du clairvoyant vejledning indenfor :

  • Business og markedsføring.
  • Karriere og job
  •  Kærlighed og parforhold

Smil Christina

Kategorier