Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 20,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Jeanette

Nr. 221

Clairvoyance

Jeg hedder Jeanette, og brænder for at hjælpe – det vil sige – at give hjælp til selvhjælp.

Min overbevisning er, at alle skal træde deres egen vej for at udvikle sig – så jeg er ikke et ”kvik fix” – men jeg er den der kan hjælpe dig videre når udfordringerne bliver for store, når ”samme” situationer opstå igen og igen, når problemerne stiger dig over hovedet.

Det jeg tilbyder er Meta-Clairvoyant-Healing

Og hvad er så det? - jeg kan mærke ind i dine organer og få informationer omkring dine udfordringer den vej. Ikke så meget de fysiske; men mere de psykiske udfordringer.

Jeg mener at vore oplevelser i livet formes af de traumatisk oplevelser vi har gennem livet, samt vore positive & negative overbevisninger (generations traumer samt tidligere liv kan også spille ind).

Det jeg tilbyder, er at hjælpe med at finde disse oplevelser/overbevisninger (via dine organer) og hjælpe dig til at slippe/forløse dem, så livet fremadrettet kan leves nemmere og mere frit.

Så udover den clairvoyante læsning og fjernhealing som jeg automatisk starter sammen med læsningen, kan jeg (hvis det fornemmes relevant) hjælpe dig med at lave en selv-healing, hvor du forløser - eller/og efterfølgende udlevere 1 eller 2  små teknikker i hjælp til selvhjælp.

Jeg læser ikke kun organerne – der kan komme mange andre relevante informationer – men min evne & viden i relation til organer er mit speciale.

Mine evner & indsigter til at assistere dig med dine udfordringer kommer både fra denne fysiske verden og alle de andre dimensioner.

Jeg har være selvstændig det meste af mit liv, med alt hvad dertil høre af administration, ansatte osv.

På et tidspunkt var jeg den lykkelige ejer af over 100 Islandske heste. På et andet tidspunkt havde min mands firma over 50 ansatte. Og alt i alt har vi haft langt over 100 unge mennesker ansat/uddannet i løbet af årene.

Jeg har oplevet en del mennesker med store fysiske udfordringer i form af kroniske sygdomme, diagnoser som ADHD, kræft mv. – vil dog lige understrege, at jeg i en clairvoyance ikke stiller ind på sygdom o.l. – men har du en fysisk udfordring er du velkommen til at spørge hvad det kan handle om, så hjælper jeg gerne.

Jeg har mange uddannelser, jeg er meget åben og meget nysgerrig.

Min overbevisning er, at der er meget mere mellem himmel og jord end vi på nogen måde kan forklare.

Jeg er åben for, at modtage alle de informationer mine guider, universet, kortene, krystallerne, organerne osv. viser mig i en læsning. Og jeg gør mit ypperste for at sætte ord på, så du kan forstå budskabet. Sammen finder vi den tolkning der giver mening for dig. Samt den vej der er bedst for dig i den givne situation.

Kategorier