Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 23,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Jeanette

Nr. 221

Clairvoyance

Jeg vil beskrive mig selv som værende: forstående, rummelig, kærlig  og ærlig.

Min overbevisning er, at alle skal træde deres egen sti for at udvikle sig – så det du får at vide af mig, er ikke nødvendigvis rart – men altid ærligt og konstruktivt  – jeg kan hjælpe dig videre når udfordringerne bliver for store, når ”samme” situationer opstå igen og igen, når problemerne stiger dig over hovedet.

Det jeg kan som er ”anderledes”, er at jeg kan mærke ind i dine organer og få informationer omkring dine udfordringer den vej. Ikke så meget de fysiske; men mere de psykiske udfordringer (der er altid et psykisk aspekt, hvis du har et fysisk problem). Men det jeg mærker er ikke nødvendigvis noget som er eller bliver fysisk – det er min måde, at fornemme oplysningerne fra din krop/energi felt, som jeg kan tolke.

Jeg mener at vort liv formes ud fra ”den madpakke” vi har med, vore positive & negative overbevisninger, samt ud fra de oplevelser vi udsættes for igennem livet, gode såvel som traumatiske.

Mit speciale er at hjælpe med, at finde disse oplevelser/overbevisninger (via dine organer) og hjælpe dig til at slippe/forløse dem, så livet fremadrettet kan leves nemmere og mere frit.

Udover den clairvoyante læsning og fjernhealing som jeg automatisk starter sammen med læsningen, kan jeg (hvis det fornemmes relevant) hjælpe dig med at forløse den negative energi som er bundet i oplevelsen eller/og instruere dig i en teknik eller to, så du kan hjælpe dig selv.

Jeg føler mig rimelig påklædt til at hjælpe med stort set alle de udfordringer et menneske kan lande i.
Samt til at vejlede i relation til firma, forretning, selvstændig, job osv.
Jeg er og har være selvstændig det meste af mit liv, med alt hvad dertil høre af administration, ansatte, kunder, lovgivning osv.
Min mand og jeg har gennem årene udlært over 40 elever/lærlinge + haft langt over 100 unge mennesker ansat i kortere eller længer perioder, hvoraf flere har boet hos os, vi har også været akut-pleje familie – jeg har set livet fra mange vinkler både i indland & udland.

Jeg arbejder med mennesker med store fysiske el. psykiske udfordringer i form af kroniske sygdomme, diagnoser som ADHD, kræft mv. – vil dog lige understrege, at jeg i en clairvoyance ikke stiller ind på sygdom o.l. – men har du en fysisk udfordring er du velkommen til at spørge hvad det kan handle om, så hjælper jeg gerne.

Jeg har mange uddannelser, jeg er meget åben og meget nysgerrig.

Min overbevisning er, at der er meget mere mellem himmel og jord end vi på nogen måde kan forklare.
Så jeg er åben for, at modtage alle de informationer mine guider, universet, kortene, krystallerne, organerne osv. viser mig i en læsning. Og jeg gør mit ypperste for at sætte ord på, så du kan forstå budskabet. Sammen finder vi den tolkning der giver mening for dig. Samt den vej der er bedst for dig i den givne situation.

Har du brug for et kærligt skub, så er jeg klar til at give dig det.

Kærligst Jeanette

Kategorier