Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 23,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Annette

Nr. 114

Clairvoyance

Her vil du opleve en stærk clairvoyant - formidling .

Jeg formidler på en helt speciel måde gennem farver, guidning, støtte og healing.. Du vil opleve, at du kommer i kontakt med dine egne evner og kvaliteter, så du føler dig værdifuld.

Jeg hjælper dig med at finde løsninger på dine udfordringer, så du kan løsrive dig fra det som ikke længere tjener dig, 

Når du er i blokeringer og problematikker og lever i gamle mønstre samt overlevelses strategier, så er det super vigtigt at du får en hjælpende hånd.

YES det kan løftes, så livet føles lettere og sjovere. Jeg har mange års erfaringer bag mig.. Og kender til disse forvandlings processer.

Jeg kan tilbyde dig forskellige former for healing. Du kan stille spørgsmål omkring: Arbejde, bolig, kæreste relation, et ægteskab som måske kører i samme spor eller er låst fast i vaner og låste energier.

Hvor er du i din egen udvikling, er du klar til at stå i din fulde power… Vil du står som den stærkeste og bedste udgave af dig selv - Er du modig så vil jeg gerne guide dig hele vejen.

Jeg er uddannet Shaman af moderne tid. Har kurser i tankefelts terapi, telepati, manifestation, talisman, kanaliserings teknikker og Healing til sorg og smerte. Ja det at trække stress ud af nervesystemet LFE til spirituel opvågning, Nulstilling af celler og balance Hjertehealing aurasyn, Yoga, Tai-chi Meditation. Energi og Balance .Urter Fra barnsben har jeg kommunikeret med dyr og haft stor klarfølelse og klarhørelse … som jeg ligeledes bruger gennem mine skaber evner…her arbejder jeg kanaliseret, og guider ligeledes gennem billeder.

Kategorier