Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 23,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Helena

Nr. 214

Clairvoyance

Velkommen til Shu365.

Jeg er uddannet clairvoyant healer samt kinesiolog fra Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole. Jeg har erfaring med både følelsesmæssige, fysiske og spirituelle udfordringer.

Jeg har hjulpet mange igennem svære beslutninger, stress og depression og bliver ofte søgt, når der er knas i familie- kærligheds- eller samliv og ved spørgsmål til hellige partnerskaber, fx twin flames.

Mine primære evner er healing, klarviden og klarfølelse og jeg har således en stærk empati, indfølingsevne og forståelse af sammenhænge. Klarsyn og klarhørelse er mine sekundære evner, som jeg bruger til validering. Jeg hører måske et ord eller en sætning, eller bliver vist noget for mit indre blik. Engang imellem er der en kær, som er gået over på den anden side, der viser sig, men det er ikke, hvad jeg har beskæftiget mig mest med og jeg kan ikke altid være sikker på at få kontakt. Jeg har et åbent og ikke-dømmende sind og bruger lys og kærlighed til at løfte energien under samtalerne.

Jeg har altid været intuitiv uden selv at vide det, men for cirka 15 år siden, havde jeg en spontan spirituel opvågning. Her mødte jeg Ærkeengel Raguel, som fulgte mig nat og dag i en uge, hvilket var en skelsættende oplevelse.

Et årti senere, dvs. i 2016, begyndte jeg at se Jesus i lysglimt for mit indre blik. Næste gang jeg talte med en clairvoyant fik jeg at vide, at Jesus gjorde sig bemærket på mit team. De følgende år guidede Jesus mig til bøger og andre spirituelle tekster, som jeg har fået meget glæde af. Jesus’ undervisning er universel (aldrig knyttet til religion) og derfor meget nyttig for alle uanset religiøs overbevisning.

Jeg blev i 2017 aktiveret til at rense for negative eller tunge energier ved Marianne Lane og i 2018 begyndte jeg at opleve telepati igennem mine hjerteforbindelser. I 2019 begyndte jeg at få oplevelser fra tidligere liv.

Jeg har desuden meget livserfaring, som jeg trækker på, når jeg skal hjælpe mine klienter. Jeg har børn og bonusbørn og arbejdet i mange år, som Projektøkonom, SAP specialist og konsulent i det private erhvervsliv. Mit liv har bestemt ikke altid været let, men til gengæld kan jeg bruge mine erfaringer til at hjælpe andre.

Jeg ønsker afslutningsvis at nævne, at jeg er mangeårig studerende af ’Et kursus i mirakler (ACIM)’ og vil kunne støtte andre elever igennem kurset. ACIM er et spirituelt værk på knap 1300 sider, som i sin essens handler om udvidelse af bevidstheden igennem et spirituelt tankesystem, som eliminerer separationen imellem os mennesker. Elever af kurset er altid i spirituel opvågning.

Tusind tak fordi du læste med 😊 Jeg håber du fandt det interessant og det vil naturligvis være mig en ære, at få muligheden for at hjælpe dig på din vej.

De kærligste hilsner,

Helena

Kategorier