Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 23,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Jette

Nr. 200

Clairvoyance

Hvem er Jette?

Jeg har stor erfaring med at hjælpe med de udfordringer du kan stå med – uanset om det er i livet – karrieren – business. Jeg har selv gået mange af vejene, samt oplevet livets bump på vejen.

Så uanset om det er erhvervs- eller privat relateret – er jeg klar til at guide/rådgive dig.

Jeg har stor og bred livserfaring

Da jeg begyndte at praktisere som spirituel rådgiver, faldt nogle vigtige brikker på plads i mit eget liv. Clairvoyantuddannelsen har hjulpet mig til at finde min egen identitet både professionelt og personligt.

At kunne bruge clairvoyance har givet mig en værdifuld balance i mit eget liv. Jeg har selv oplevet mange af de ulykkelige situationer, man møder i livet, og på et tidspunkt fandt jeg ud af, at jeg kan bruge min store og brede erfaring, energi og mine evner på at hjælpe og rådgive andre.

Jeg har unik erfaring fra erhvervslivet

Størstedelen af min karriere har jeg beskæftiget mig med professionel rekruttering og ledelse. Det har givet mig en stor indsigt i de problemstillinger, der kan være med til at spænde ben for både den faglige og personlige udvikling. Jeg kombinerer de to verdener jeg mestre og er anerkendt for min Spirituelle Karriere Rådgivning, uanset hvad din position er, er jeg klar til at gøre en forskel.

I en unik kombination med mine spirituelle evner har jeg derfor de bedste forudsætninger for at forstå og sætte mig ind i din situation, uanset hvor du er i livet.

Du får min fulde opmærksomhed og jeg møder dig med fortrolig, seriøs og respektfuld interesse.

Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan dele de tanker og oplevelser, du har brug for at få klarhed over.

Det, jeg ofte møder i min rådgivning, er tvivlen og troen på egne evner og potentiale. Nogle gange kommer vi ubevidst til at sætte forhindringer op for os selv, og de kan komme til at stå i vejen for den forandring, vi ønsker os.

En clairvoyant rådgivning kan handle om kærlighed, personlig udvikling, karriere, fremtiden og meget andet – Hos mig får du de råd, der er relateret til den fase af livet, du befinder dig.

Jeg går meget op i det HELE MENNESKE – og hjælper dig med at finde lige netop de værktøjer, som hjælper dig igennem de udfordringer og ønsker du har til/i både livet og karrieren.

Kategorier