Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 23,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Lise

Nr. 208

Clairvoyance

Clairvoyance

Lise er en meget dygtig Clairvoyant på Shu365. Hun har en meget stærk klarfølelse, Klarsyn og klarviden.

Her på shu365 kan jeg hjælpe dig med svar på de spørgsmål du må have og også give dig et perspektiv på dine styrker og dine potentialer. Jeg hjælper dig med at finde brugbare værktøjer, som gør, at det bliver nemmere at komme igennem de udfordringer, du har.

Hos mig finder du både nærvær, rummelighed, omsorg og ikke mindst overblik og klarhed.

Siden jeg var ganske ung, har mit klarsyn fulgt mig. Den gang jeg oplevede at mennesker spontant kontaktede hvor jeg færdedes. Jeg blev klar over, at jeg har en udviklet evne til at føle, se og høre mennesker. Jeg er efterfølgende suppleret det intuitive med en formel uddannelse som clairvoyant, Reikihealer, meditationslærer og coach.

En clairvoyance skal give resonans hos dig – det vil sige at noget inden i dig skal vibrere, for det er dit indre som fortæller dig, at der er tale om noget rigtigt for dig. Mit udgangspunkt er altid at tage udgangspunkt i hvem du er – din fortid, nutid og fremtid. Jeg har meget fokus på muligheder og potentialer og kan give dig håndgribelige værktøjer som du kan anvende i de konkrete situationer du står i. Jeg har mange kunder som føler en langt større ro og et håb for fremtiden efter en samtale med mig.

Alle spørgsmål er okay. Jeg er her for at hjælpe dig i fuld fortrolighed.

Du kan få hjælp til:

· Kærlighed og parforhold

· Familierelationer

· Business rådgivning

· Jobskifte og valg af karriere retning

· Fjernhealing

· Tankemylder og stress

· Meditative teknikker

Jeg hjælper dig hele vejen til at træffe de valg som er de bedste for dig. Mine værktøjer er mange og fjernhealing og meditations teknikker kan indgå i min online clairvoyance.

Jeg glæder mig til at tale med dig

Kategorier