Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 20,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Annett

Nr. 208

Clairvoyance

Få den rette afklaring ved en spirituel rådgivning

En clairvoyance er en personlig rådgivning, og kan være med til at løfte dig i energi, give dig afklaring og større indsigt.

Når vi nogle gange er faret lidt vild i livet, kan en clairvoyance være med til, at du får truffet den bedste beslutning for at kunne komme rigtig godt videre.

Det kan være du ønsker en afklaring i dit parforhold, relationer, arbejdssituation- og ønske, bolig eller uddannelse.

Det kan være du som leder ønsker spirituel businessrådgivning i forhold til fremgang i virksomheden, ansættelse/afskedigelse, relationer til medarbejdere eller medarbejdere og ledelse imellem.

Måske du som selvstændig, eller kommende selvstændig, står for at skulle tage nogle store beslutninger, for at kunne nå dit mål, skabe et stabilt fundament og en sund vækst i din virksomhed.

Under alle omstændigheder, så kan en clairvoyance give dig klarhed, ro og skabe balance mellem krop, sjæl og ånd, så du får truffet den bedste beslutning.

Lad dig være afklaret med hvilket emne du ønsker belyst. Og vid at jo tydeligere du kan være i dit spørgsmål til mig, jo tydeligere svar vil jeg kunne give dig. Jeg møder dig fordomsfrit, intuitivt, ærligt og åbent.

Min baggrund:

Mine stærke spirituelle og intuitive evner, har jeg altid været bevidst om. Og fra helt ung begyndte min egen nysgerrighed til at ville udvikle disse evner, endnu mere. I første omgang for at jeg kunne styrkes mere i disse. Senere, for at jeg i mit selvstændige virke, kunne bruge dem i min hjælp til andre. Jeg benytter mine evner bevidst i alt jeg arbejder med, da det er en naturlig del af mig.

Jeg har siden 2004 haft selvstændigt virke, i 2012 som mentor, holistisk behandler, i form af spirituelle samtaleforløb, intuitiv healing, og som yoga og meditationslærer.

Jeg afholder kurser, i træning og udviklingen af intuition og personlig målsætninger, både for privatpersoner og erhvervsdrivende.

Mine uddannelser

HR-konsulent

Life Coach

Healer

Spirituel rådgiver

Meditations- og yogalærer

Kategorier