Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 20,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Annastasia

Nr. 201

Clairvoyance

Det hele handler om hvordan vi tackler livet og hvor gode vi er til hver især at gribe de chancer eller muligheder som livet ofte tilbyder os.

Det afhænger af hvordan vi opfatter os selv og livssituationerne om vi er glade, tilfredse, overskudsagtige og kan føle os som hele mennesker.

Hvad er udfordringen?

Det handler om de områder i dit liv hvor du ikke fungerer optimalt, tilstrækkelig eller føler dig fastlåst. Det er vigtigt at forstå hvad der er dine mønstre og alt dette som hindrer dig i at nå dine mål, og det gælder indenfor alle livets områder; 

Helbred, karriere samt alle former for relationer.

Jeg vil hjælpe og guide dig med den clairvoyante rådgivning, så du kan modtage healing og brugbare metoder til at komme videre fra fastlåste eller komplicerede situationer.

Sorg, smerte eller angst opstår, når livet forandrer sig og vi oplever forskellige former for tab. Det sker for os alle.

Den situation kan du lære at bearbejde, så du på en hurtig, berigende og tryg måde finder dit fodfæste igen. 

Du vil få hjælp til at løsne op for diverse problematikker i forbindelse med den clairvoyante rådgivningen, hvor du også modtager healing fysisk, psykisk og mentalt.

Sorg, savn og længsel forsvinder aldrig helt men vil aftage i styrke med tiden. Jo før du tager ansvar for dit liv, jo hurtigere vil processen heale.

Har du mistet en du holder af kan jeg formidle afdøde kontakt. Du vil sikkert have mange spørgsmål til afdøde som du gerne vil have svar på.

Det fungerer sådan at det er de afdøde, som selv vælger de formidlende beskeder, og jeg er kanalen der leverer kommunikationen. 

Husk ! Vores kære ønsker at vi skal være glade og lykkelige og få det bedst mulige ud af livet mens vi er her.

Jeg glæder mig til at være dig behjælpelig på mange måder.

Dette har jeg udøvet gennem de sidste 25 år.

Kærlig hilsen.

Annastia.

Kategorier