Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 20,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Joan

Nr. 109

Clairvoyance

Jeg tror på - og arbejder ud fra - at vi alle store som små har et valg og at svaret ligger hos os selv. Det kan dog være rigtig svært at mærke, hvad der er den mest hensigtsmæssige løsning for os.

Jeg kan hjælpe dig på vej. Hos mig får du ikke løsningen, men derimod en vejledning til, hvad der kan være hensigtsmæssigt for dig at skrue lidt op eller ned for. Nogle gange viser det sig at døre skal åbnes helt op eller lukkes i efter dig.

I mit arbejde som medie, formidler jeg blot de beskeder jeg får vist i form af billeder, sætninger eller følelser. Det er ikke altid lige rart, og nogle gange kan der gå en lille rum tid inden, det giver fuldt ud mening for dig. Én ting er dog sikkert. Beskederne bliver leveret med den dybeste kærlighed til dit skønne væsen, og er kun til for at guide dig på vej og give et lille skub i den rigtige retning. Skubbet afhænger af, hvor du står henne i livet og, hvad du er klar til.

Det at være clairvoyant er for mig ikke noget ekstraordinært. Vi er alle født med disse evner, det er blot et spørgsmål om at være bevidst om det din intuition fortæller dig, træning og øvelse. Jeg har altid haft en ”6. sans” og været lidt anderledes i fht. mine omgivelser – og har gennem min opvækst dyrket det, man ikke umiddelbart kan se med stor interesse og overbevisning. Det har nu altid været okay for mig; og som voksen fandt jeg ud af hvorfor. Det gik op for mig, at det er mit livsmål – min fineste opgave.

Netop for at videreudvikle mig har jeg taget uddannelser inden for den holistiske verden i form af clairvoyant vejler, englekort terapeut og Reiki Mester. Disse forløb har givet en ro og ballast så jeg kan være der for bedre at kunne vejlede netop dig på din videre færd.

Det kunne f.eks. være inden for…

  • Kærlighed
  • Karriere
  • Venskaber
  • Balance i livet

….kun fantasien sætter grænser. Jeg går dog ikke ind i sygdom, død eller tredje person. Clairvoyancen handler udelukkende om dig og hvad der er bedst netop for dig i den givne situation og hvor du er i livet.

Hos mig får du ærlighed, ordentlig, anerkendelse og klarhed – på den kærligeste måde muligt.

”En lærer kan åbne døren, men eleven skal selv gå igennem den”

Kategorier