Phone iconRing

82 82 25 82

Minutpris 20,00 kr., minimum 15 min.

100% tavshedspligt.

Opret dig her

Sonja

Nr. 208

Clairvoyance

Jeg er en glad sjæl, der hele mit liv har set og hørt verden fra den spirituel side.

Det er derfor nemt at få kontakt til den åndelige verden. Det fungerer rigtig godt, når du vælger et emne og derved er klar til at modtage beskeden. Dit valg af emner vil gøre at beskeden er målrettet til din situation - lige der hvor du befinder dig, og derved kan der nu komme en anderledes og meget bredere perspektiv af muligheder af løsninger på situationen.

Når en situation er tilbagevendende, tilspidset, anstrengende ja helt klemt, så er det der, hvor vi som mennesker bliver følelsesmæssigt trængt op i en krog.

Lige der kan det virke helt befriende og få den åndelige og spirituelle håndsrækning, der kan jeg være der for dig, og formidle de kærlige budskaber, som jo altid kun bliver fremsendt kærligt.

Den åndelige verden formidler alle budskaberne på en opløftende - direkte men kærlig måde. 

I mit arbejde, modtager jeg meget ofte beskederne i form af billeder -stemninger - ord og lugte.

Clairvoyance :

Er du for eksempel en situation, hvor du har brug for guidning i forhold til livet - kærligheden- jobbet - familie/venner, så vil jeg gøre mit for, at du for indsigt omkring hele situationen.

Afdødekontakt:

Har du har mistet en der har stået dig nær, mennesker såvel som dyr vil jeg gøre mit for, at du kan få indsigt omkring hele situationen og er der en besked til dig, så vil jeg naturligvis videregive den til dig. Jeg kan ikke kalde specifik på en afdød, da det er de afdøde der bestemmer hvem er kommer igennem.

Afdødekontakt

Clairvoyance

Kanalisering

Klarsyn

Klarhørelse

Klarfølelse

Englekort

Fjernhealing

Jeg har en professionel spirituel uddannelse, og på den måde har jeg et tæt samarbejde med mine guider. Dette opleves som et fantastisk team.

ET LEDERTEAM med løsningsmodeller, som giver os på det jordiske plan muligheder for at udvikle os i en fantastisk retning, imens vi er tilstede på jorden.

KATEGORIER

Afdødekontakt

Alt behandles med hjertelig respekt og diskretion.

Kategorier